Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

RYBY I OWOCE MORZA

antipasti.jpeg
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 250,00 zł 250.00
ilość szt.
Zyskujesz 5 pkt [?]
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: 144A-69163_20210120114430

Opis

Szkolenia we Włoskiej Akademii Szefów Kuchni

Prostota – to jedna z głównych cech tradycjonalnej włoskiej kuchni!  Do przygotowania dania używa się  tylko wysokiej jakości produktów i nie więcej niż kilku składników, zwracając uwagę na jakość dania, a nie na jego złożoność w przygotowaniu!

We Włoskiej Akademii Szefów Kuchni zgłębicie różnorodność makaronów, ich typ i kształt, poznacie klasyczne i regionalne sposoby przyrządzania oraz odpowiedni ich wybór, by w jak najlepszy sposób wydobyć  smak  proponowanego dania .

 

 

Menu szkolenia:

  • Tagliolini al nero di seppia z mątwa i pomidorkiem koktajlowym

  • Gnocchi z krewetkami na delikatnym kremie z gorgonzoli

  • Carbonara z owoc morza

  • Maccheroni z tuńczykiem po sycylijsku

  • Spaghetti z mulami i rzepą brokułową

 

Wszyscy uczestnicy szkolenia własnoręcznie przygotują  sosy, zapoznają się z produktami z katalogu Mille Sapori Plus IF&B i ich zastosowanie, poznają różne  sposoby podania oraz  sposoby przechowywania produktu końcowego.

Każdy uczestnik kursu we Włoskiej Akademii Szefów Kuchni będzie pracował na oddzielnym stanowisku w pełni wyposażonym profesjonalnym sprzętem, oraz  będzie miał do dyspozycji w przygotowaniu potraw wszystkie dostępne produkty z katalogu Mille Sapori Plus IF&B

 

Prowadzący :   Chef Nestor Grojewski

Czas trwania kursu :  4 godz.            

Adres ul. Gierdziejewskiego 7, 02-495 Warszawa   

 

PRZESTRZEGAMY WSZELKICH ZALECEŃ SANITARNO-EPIDEMICZNYCH W TRAKCIE KURSÓW!

 

MAKSYMALNA LICZBA OSÓB NA KURSIE ZE WZGLĘDÓW BEZPIECZEŃSTWA - 4!

    

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl